Kognitiv livsvejledning

Kognitiv livsvejledning er et mentalt fitnesscenter, hvor jeg lærer dig hvilke øvelser, der vil øge din trivsel og lykkeniveau. 

I kognitiv livsvejledning samtaler vi om det, der gør ondt eller er svært, med henblik på at ændre følelser af håb - eller meningsløshed.

 

At være et lykkeligere menneske kan læres, ligeså vel som at blive en stabil løber kan læres . Nogle mennesker har genetiske fordele og let ved at lære det. Andre skal træne ekstra meget og bruge kræfter på særlige forløb for at blive god. Men alle kan lære at løbe og alle kan lære at øge deres trivsel og lykkeniveau.

Hos mig træner vi måden at tænke på, så positive emotioner, engagement, relationer, mening og det at lykkedes øges.

 

Alt dette vil naturligt gøre dig mere robust og i stand til både at genkende, gennemgå og overvinde modstand næste gang, du møder den i din hverdag. 

Udtalelser fra unge og forældre efter Kognitiv Livsvejledning ved Anne Lind:

"Jeg har lært at det ikke er mig den er gal med, men måden jeg tænkte på, der skulle ændres"

Anders og eksamensangst: Jeg har altid haft utroligt meget angst for at fremlægge foran en klasse og gå til eksamen  Har altid endt ud med en dårlig karakter pga angsten... Men efter mit forløb med Anne er det blevet meget meget bede! Min fremlæggelse endte med et 10 tal efter mit forløb. Og jeg er meget tilfreds og glad for det. Anne er utrolig dygtig til det hun laver! Hun har en ekstrem god forståelse for unge mennesker, og er sindssygt god at snakke med. 

Jeg har erfaring med, at gruppesamtaler er enormt effektive, fordi man kan bruge gruppen, ens oplevelser og handlinger i gruppen som et spejl på den verden, som er uden for døren. På den måde kan man blive enorm klog på sig selv i samspil med andre. Yderligere erfarer unge altid, at de ikke er alene. Rigtig mange har det nøjagtigt på samme måde, og det er en stor lettelse at kunne dele sine tanker samt føle sig anerkendt og forstået. 

Alligevel kan der være unge, som profiterer mere af enesamtaler, hvis man eksempelvis har yderst svært ved at tale med fremmede, eller hvis det man vil tale om, er orienteret omkring en specifik hændelse, som man ikke har lyst til at dele. Er du i tvivl, så ring til mig, så taler vi os frem til en løsning, som er helt rigtig for dig. 

Jeg kører to forskellige terapisessioner alt efter temperament og udfordringer:

Priser 

1. Gruppesamtaler med andre unge

- koster 550 kroner for 75 minutter   

2. Enesamtaler

- koster 550 kroner for 50 minutter periode afhænger af den unges behov. 

3. Det færdige forløb: Fra hadekrop til ung og smuk

- Ring for en afklarende samtale 26 20 92 00 

"Når vi havde snakket i gruppen, følte jeg mig ofte lettet og fri"

© 2018 af Anne Lind. 

Tel: 26209200

Anne Lind

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey