top of page

Livsvejledning

Livsvejledning er et mentalt fitnesscenter, hvor jeg lærer dig hvilke øvelser, der vil øge din trivsel og lykkeniveau. 

I livsvejledning samtaler vi om det, der gør ondt eller er svært, med henblik på at ændre følelser af håb - eller meningsløshed.

 

At være et lykkeligere menneske kan læres, ligeså vel som at blive en stabil løber kan læres . Nogle mennesker har genetiske fordele og let ved at lære det. Andre skal træne ekstra meget og bruge kræfter på særlige forløb for at blive god. Men alle kan lære at løbe og alle kan lære at øge deres trivsel og lykkeniveau.

Hos mig træner vi måden at tænke på, så positive emotioner, engagement, relationer, mening og det at lykkedes øges.

 

Alt dette vil naturligt gøre dig mere robust og i stand til både at genkende, gennemgå og overvinde modstand næste gang, du møder den i din hverdag. 

Udtalelser fra unge og forældre efter Livsvejledning ved Anne Lind:

"Vores søn, som er en ung mand, har haft nogle svære perioder de seneste år. I januar besluttede han sig for at få hjælp, og begyndte at gå i terapi hos Anne Lind. Snart kunne vi tydeligt se en forandring, han blevet gladere og mere harmonisk ung mand med mod på livet og fremtiden. Vi er meget lykkelige og taknemmelige. Det er den bedste investering, vi nogensinde har gjort". Anna Hermansen, forældre vil 27-årig ung mand. Svendborg. 

Glad ung mand
Smilende ung pige

"Jeg har lært at det ikke er mig den er gal med, men måden jeg tænkte på, der skulle ændres"

Anders og eksamensangst: Jeg har altid haft utroligt meget angst for at fremlægge foran en klasse og gå til eksamen  Har altid endt ud med en dårlig karakter pga angsten... Men efter mit forløb med Anne er det blevet meget meget bede! Min fremlæggelse endte med et 10 tal efter mit forløb. Og jeg er meget tilfreds og glad for det. Anne er utrolig dygtig til det hun laver! Hun har en ekstrem god forståelse for unge mennesker, og er sindssygt god at snakke med. 

"Som mor til en ung med angst, tankemylder og et negativt selvbillede har det været uendelig værdifuldt at der findes en som Anne. Efter et forløb hos hende, fandt min datter atter troen på sig selv og livet igen. Hun mærkede sig selv og sin angst og fik sat “det hele” i et perspektiv der pegede fremad. Katastrofetankerne kunne håndteres igen og verden blev lidt mindre farlig. Jeg kan kun anbefale Anne for enhver ung med ondt i selvværdet" Lica Olesen, mor til 25-årig ung kvinde. Horsens 

Frank om gruppesamtaler:

Frank om gruppesamtaler:

"Når vi havde snakket i gruppen følte jeg mig ofte lettet og mere fri. I starten var det lidt grænseoverskridende fordi de andre i gruppen ikke var nogle jeg normalt ville snakke med, men det gjorde det samtidig også nemmere.....Jeg har fået nemmere ved at klare nogle problemer selv"

Emma om gruppesamtaler

Emma om gruppesamtaler

"Det er godt at tale i gruppen fordi man kan relatere til hinandens problemer, man får en forståelse for ens egen aldersgruppe og finder ud af at man ikke er alene".

Malou om gruppesamtaler:

Malou om gruppesamtaler:

"Det er svært, fordi man ikke er stolt af sine problemer og det er hårdt at tale om. Men det hjælper, så man skal gøre det alligevel".

Liva om enesamtaler:

Liva om enesamtaler:

"Jeg led af angst og fagligt mindreværd hver evig eneste gang jeg skulle fremlægge på engelsk. Efter tre samtaler ved Anne er jeg nu færdig med samtaler og færdig med at være skrækslagen for at tale engelsk foran klassen. Som bonus fik jeg lært at være mere tydelig overfor min far, så vores forhold er blevet meget bedre...."

Far til ung:

Far til ung:

Efter min datter har gået til samtaler ved Anne har hun taget ansvar for - og er blevet bedre til at forstå - hvorfor hun ender i de situationer hun ender i og hvorfor hun føler som hun gør. Min datter har yderligere fået redskaber til at ændre disse situationer så hendes følelser er slet ikke så negative som før. Far til 18 -årig ung kvinde

Mor til ung - Tina B

Mor til ung - Tina B

"Efter min datter har gået til samtaler har hun bare fået sit selvværd og troen på sig selv tilbage". Mor til 16-årig

Min datters svære kamp:
12 år og fanget i madens helvede – ingen lyst til mad, husk at træne – træthed, tristhed, ingen energi.


Angsten kommer snigende, sker der noget med mor og far? Vil jeg leve? Hvordan kommer jeg videre – dette
er nogle af de spørgsmål min datter har stillet sig selv  igennem snart 3 år.


Spørgsmål, som hun nu endelig har fundet en at dele med og som forstår, hvad der sker i hoved og krop,
når spiseforstyrrelsen har taget over.


Livsvejleder Anne Lind har nu gennem et år hjulpet min datter igennem samtale, forståelse og lytte.


Anne har gennem sin egen kamp og viden formået at hjælpe hende videre og for hver samtale har min
datter taget et lille skridt i den rigtig retning.


Anne har en evne til at delagtiggøre mig som mor i kraft af hendes altid søde og informative mail efter en
samtale – hun forstår, hvordan det er at stå udenfor som mor og overlade det vigtigste i ens liv til en
andens hænder
 

"Da jeg startede mit forløb, havde jeg ikke lyst til at stå op af sengen, og vil bare glemme, hvad end jeg havde rodet mig ud i. Det gik ud over kvaliteten af min uddannelse og i sidste ende fik mig smidt ud. Det værste ved det var, at jeg ikke kunne sætte ord på, hvad det præcist var der gjorde, at jeg mistede motivationen. Forløbet fik mig til at lære mig selv bedre at kende, og lærte, at jeg levede i benægtelse, og jeg var blevet til en person, jeg ikke kunne lide, for jeg var kommet for meget i kontakt med mine skyggesider. Jeg lærte at holde af mig selv og være ærlig overfor mig selv og lever nu med et princip, der hedder rene intentioner, så man både kan åbne op for de rigtige relationer og skubbe det ting væk, som holder mig nede. Find ud af, hvad der gør dig glad og giver dig mulighed for at komme i flow, så du kan gå med strømmen og ikke imod". Karl 28 år 

Udtalelse efter 4 sessioner og afslutning: Vores datter har været i et forløb hos Anne, som har sat så dybe spor og gjort, at vi nu har en pige, som personligt og menneskeligt har rykket sig ufattelig meget på kort tid. Annes tilgang og måde at hjælpe på er ubeskriveligt. Hun får hurtigt etableret en god og tryg kemi, som gør at alt er tilladt og intet umuligt. Hos os er Anne lyset i mørket og givet os en pige, som har redskaber, som hun kan bruge resten af livet.  Annika,  Svendborg 2020 

 

 

Jeg har erfaring med, at gruppesamtaler er enormt effektive, fordi man kan bruge gruppen, ens oplevelser og handlinger i gruppen som et spejl på den verden, som er uden for døren. På den måde kan man blive enorm klog på sig selv i samspil med andre. Yderligere erfarer unge altid, at de ikke er alene. Rigtig mange har det nøjagtigt på samme måde, og det er en stor lettelse at kunne dele sine tanker samt føle sig anerkendt og forstået. 

Alligevel kan der være unge, som profiterer mere af enesamtaler, hvis man eksempelvis har yderst svært ved at tale med fremmede, eller hvis det man vil tale om, er orienteret omkring en specifik hændelse, som man ikke har lyst til at dele. Er du i tvivl, så ring til mig, så taler vi os frem til en løsning, som er helt rigtig for dig. 

Jeg har forskellige terapisessioner alt efter temperament og udfordringer:

Priser 

1. Gruppesamtaler med andre unge

- Koster 500 kroner for 90 minutter   

2. Enesamtaler

- Koster 600 kroner for 50 minutter  

3. UperfektPerfekt forløb: 

- 7 ugers intensivt forløb med 4200 kr

  

Kontakt:

Livsvejledning@gmail.com

Tlf: 26 20 92 00

Bagergade 40 E , Svendborg

Attraktive asiatisk mand

"Når vi havde snakket i gruppen, følte jeg mig ofte lettet og fri"

bottom of page